Informasjonskapsel-policy

Informasjonskapsel-policy for https://www.ivm.no/

 1. Hva er informasjonskapsler? Informasjonskapsler, også kjent som cookies, er små tekstfiler som lagres på enheten din når du besøker nettsiden vår. Disse filene inneholder informasjon om dine preferanser og nettleseraktivitet, og brukes til å forbedre din opplevelse på nettstedet.

 2. Hvilke informasjonskapsler bruker vi? Vi bruker ulike typer informasjonskapsler på nettstedet vårt:
  • Nødvendige informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er essensielle for at nettsiden skal fungere riktig. De lar deg navigere på siden og bruke nødvendige funksjoner, for eksempel å logge inn på brukerkontoen din.
  • Analytiske informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene samler inn anonymisert informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden vår. Vi bruker denne informasjonen til å analysere nettstedets ytelse og forbedre brukeropplevelsen.
  • Funksjonelle informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene hjelper oss med å tilpasse nettstedet i henhold til dine preferanser. De husker valgene du har gjort, for eksempel språkvalg eller skriftstørrelse, og gir deg en mer personlig opplevelse.
  • Annonsørinformasjonskapsler: Vi kan tillate tredjepartsannonsenettverk å plassere informasjonskapsler på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene brukes til å levere relevante annonser basert på dine interesser og tidligere nettleseraktivitet.

 3. Hvordan administrere informasjonskapsler? Du kan kontrollere og administrere informasjonskapsler i innstillingene på nettleseren din. Du kan velge å godta eller avvise informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at avvisning av informasjonskapsler kan påvirke visse funksjoner og brukeropplevelse på nettstedet.

 4. Deltakelse i informasjonskapsler Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til bruken av informasjonskapsler som beskrevet i denne policyen. Du kan når som helst endre eller tilbakekalle ditt samtykke ved å justere informasjonskapselinnstillingene i nettleseren din.

 5. Endringer i policyen Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne informasjonskapsel-policyen etter behov. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter publisering på nettstedet. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke denne policyen for å være oppdatert om eventuelle endringer.

Kontakt oss Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår informasjonskapsel-policy, vennligst kontakt oss på https://www.ivm.no/kontakt/.