Invester i god søvn

Søvn er en, hvis ikke den, viktigste nøkkelen til god helse, men vi vet alt for lite om det og det går ikke bare ut over de kognitive evnene våre, men også hvordan vi har det rent fysisk og psykisk i hverdagen. Det å velge riktig seng er første skritt på veien. 

Det å kjøpe en seng kan være ganske overveldende for det finnes så utrolig mange forskjellige muligheter og det kan godt føles litt som om det er bedre å bli i den gamle senga enn å kjøpe noe som viser seg å være feil. Men det er masse god kunnskap der ute og hvis man vil være safe er det å velge en rammemadrass en god idé. 

Rammemadrasser er gode, av høy kvalitet og ikke verdens største investering. Så hvis man er usikker på hvilken type seng kan burde kjøpe kan det være et valg som føles bra både for kroppen og sinnet, og ikke minst lommeboka. 

Skaff deg kunnskap om søvn 

Det er mange grunner til at det er lurt å sette seg litt inn i hvorfor søvn er så viktig og hvordan man kan legge til rette for å sove bedre. For søvn er mye viktigere enn vi tror og det å ha litt kunnskap om hvorfor kan gi oss akkurat den motivasjonen vi faktisk trenger til å ta vare på oss selv på den måten også. For selv om søvn er essensielt er det å ta vare på søvnen sin akkurat like mye #selfcare som en ansiktsmaske eller manikyr – kanskje til og med viktigere!