kontinentalseng

Kontinentalseng uten ert og stilig dansk boliginteriør

Det er mange faktorer som skal passe sammen, når en seng skal velges. Og valgmulighetene er like mange, om ikke enda flere. Et av de valgene som først kommer opp er ganske enkelt størrelsen på sengen. Her kan det velges mellom dobbelt eller enkelt seng, king size eller en-og-en-halv. Størrelsen velges gjerne etter både hvor stort rommet der den skal stå er og etter hvor mange det skal være plass til i sengen.

Deretter må det velges en seng som passer til personen eller personene som skal ligge i sengen. Uansett hvilke behov disse personene har, så kan en kontinentalseng møte de fleste komfortbehovene som måtte oppstå. Med lag på lag med madrasser og fjær slik som kontinentalsengen er bygd opp, så skal det en prinsesse til for å kunne kjenne selveste erten under alle lagene. Når man skal kjøpe en kontinetalseng velges hardheten eller mykheten etter hva personen selv foretrekker eller etter hva kroppen trenger for å få den riktige hvilen. Her kan det også velges forskjellige komfortsoner, slik at mykheten og hardheten skifter alt etter hvor det trengs på madrassen. Kanskje en vond rygg trenger et hardere underlag enn noen ømme legger? En kontinentalseng kan tilpasses de flestes ønsker og preferanser. Den kommer også med muligheter for å heve og senke deler av madrassen, noe som kan gi svært god støtte både for liggestillinger og for sittestillinger. Når alle valgene skal tas, er det godt å få de gode rådene fra bransjen som kjenner til alle funksjonene og som vet hva som passer best til de forskjellige ønsker og behov. Det fine er også, at om det er to personer med forskjellige ønsker og preferanser, så kan dobbeltsengen deles i to med hver del tilpasset hver av personene.

Når den rette kontinentalsengen er på plass, så kan selv ikke prinsessen kjenne erten. Og bra er det, for da kommer den riktige søvnen av seg selv. Når både komforten og søvnen er på plass, så er det på tide å velge alt tilbehøret – se www.cahetu.no. Boliginteriør er vesentlig for deg som tar soverommet ditt på alvor. Den rette overmadrassen, det rene, myke sengetøyet, den behagelige nattlampen og de stilige nattbordene. Her er det bare å boltre seg i farger, nyanser og stiler for å finne akkurat det som rammer inn den gode kontinentalsengen der batteriene lades.