Garn

På utkikk etter garn?

Finnes det noe mer avslappende og koselig enn å sitte under et varmt teppe og strikke nå som sommeren er over og høsten har ankommet? En varm kopp te eller kaffe på bordet og et nytt strikkeprosjekt kan være nærmest meditasjon, samtidig som du gjør noe nyttig.

Kanskje er det noen barn i familien som trenger en ny og varm ullgenser som nettopp du kan strikke? Eller kanskje du kan gi nytt liv til møbler fra Unoliving (finn nettsiden her) med nytt strikketeppe?

Det ligger en viss stolthet i det å gi bort noe man har laget selv. Også i det å bruke noe man selv har designet og skapt. Kanskje det ligger i genene våre dette med å strikke sitt eget tøy, fra gamle dager hvor det ikke var noe annet alternativ enn å lage ting selv?

Uansett hva grunnen er så er det èn ting som er sikkert: Det er både tilfredsstillende og nyttig å strikke. Strikking er også noe som har blitt mer og mer moderne den siste tiden, siden flere og flere er bevisst på å ta vare på miljøet, samt å begrense sitt overforbruk.

Samme hva som er nettopp din grunn til å strikke, så finner du alt du trenger på stoffogstil.no

For å se utvalg af garn og mye, mye mer, besøk stoffogstil.no i dag!

Der kan du finne blant annet finne:

  • Et enormt utvalg av garn, med stadig nye produkter som blir lagt ut til salgs, spesielt for de forskjellige årstidene. Akkurat nå kan du finne høst/vinter-kolleksjonen for 2017. Her finner du alle farger,stiler og materialer du skulle trenge og ønske deg, som blant annet «baby merino wool», «baby alpaca» og «cameleon».
  • En mengde stikkemønstre til baby og nyfødt, samt for kvinner og menn. Men også skreddermønstre til boligen.
  • Strikkepinner av både bambus og metall til alle dine strikkebehov.
  • Et stort utvalg av økologiske produkter som garn laget av økologisk ull samt sytråd, knapper og mer.
  • Alle tekstiler du kan tenke deg og ønske deg. Kanskje noen nye gardiner kan piffe opp kjøkkenet eller stua? Eller kanskje du vil prøve å lage deg din egen jakke av imitert skinn eller imitert pels?
  • Har du en hobby innen maling, broderi eller møbelpolstring så finnes også alt du skulle trenge til å videreutvikle din lidenskap.
  • Hos Stoff og Stil har de nå også begynt med salg av alt du skulle trenge til å gjøre neste jul til den varmeste og koseligste noensinne.
  • Inspirasjon til nye design og ideer

Så uansett hva din grunn er til å skape nye fantastiske klesplagg, så finner du mest sannsynlig det du trenger i utvalget til Stoff og Stil.

God strikking!