Sexleketøy

Sex for menn – leketøy

Det finnes mange variasjoner av sexleketøy for kvinner. Likedann er det mange sexleketøy for menn. Mens kvinner bruker dildo, vibratoer og vaginakuler, er det mest brukte mannlige leketøyet penisringer.

Penisringer kommer i alle slags størrelser, og med forskjellig ekstrautstyr – klikk her for at se mer. Man kan ha tynne ringer og tykke ringer, store ringer og små ringer. De kommer også forskjellige materialer, som for eksempel gummi, silikon og forskjellige metaller.

En penisring er laget for at en mann kan feste ringen rundt sin penis. Ringen festes mellom hvor testiklene starter eller er festet til kroppen. Det gjør at ringen presser rundt starten av testiklene og ligger bak testiklene og presser de litt frem. Dette gjør at testiklene blir presset litt frem.

Ring for penis stopper noe av blodtilførselen slik at penis kan bli noe hardere, men også at blod fra penis ikke går tilbake i kroppen så lett. Dette igjen gjør at penis forblir erigert lengre. Lengre stivhet kan hjelpe på forhold hvor mannen sliter med stivhet over noe lengre tid.

Penisringer kommer med ekstra funksjoner. Man kan kjøpe en ring med vibrator. Ringen festes som sagt rundt roten av testiklene. Vibratoren er da på oversiden av penis og berører partners klitoris under samleie. Dette fører til en ekstra nytelsesfølelse for ens partner.

Noen ringer er også laget for å feste rundt kun penis uten at pungen er involvert. Dette skaper ikke helt den samme effekten med begrensning av tilbakeførsel av blod, men det gjør at vibratorer kan treffe partners klitoris enda bedre.

Andre ringer har vibratorer med forskjellige mønstre slik at man kan treffe partners klitoris forskjellige vinkler.

Man kan også kjøpe ringer hvor en funksjon med prostata massasje følger med. Penisringen er da festet til en liten rumpeplugg. Man fester ringen rundt penis samtidig som man dytter rumpepluggen inn i rumpa. Rumpepluggen ligger da og masserer prostata mens ringen hindrer blodet fra å flyte ut av penis. Det vil gi mannen en deilig massasje av prostata mens kvinnen vil få nyte litt stivere penis, hvis kvinnen er partner da. Disse ringene er jo ikke begrenset til seksuell aktivitet mellom mann og kvinne, men selvfølgelig også mellom to menn. Eller flere.

Sex og leketøy er noe som er gøy for alle, menn som kvinner. Den eneste måten å finne ut om leketøy er noen man selv liker er å prøve det ut. Leketøy i sengen, på stranden eller i bilen, hvor enn man har sex er i dag så vanlig, at det ikke er noe og skjemmes over.