Sushi Trondheim

Sushi i Trondheim

Trondheim har et veldig godt utvalg av Sushi. Det har vært flere skriverier i avisen om sushikrigen som har herjet i byen. Prisene er presset og mange kjemper om kundenes dunst, som gjør det veldig gøy å spise sushi og komme seg ut i Trondheim.

Sushime i Beddingen 1 er kanskje Trondheims beste sushi sted. Her er lokalene veldig fine. Fisken er mør og frisk. Det er lite man kan kritisere dette stedet for. Ansatte er hyggelige og de kan sitt fagfelt. Liker man fisk bør man absolutt prøve dette stedet. Prisen er ikke den billigste i byen, men man får det man betaler for. Her får man høy kvalitet å fisken og maten generelt.

Amber Asian Food Restaurant i Kongens Gate 42 er et annet sted som kan krones byens beste sushi sted. Stedet har en flott følelse av kvalitet og er veldig pent. Det er ingenting man egentlig kan si negativt om Amber. Fisken er av høy kvalitet. Laksen bør prøves. Den er utrolig. Ellers har de veldig god dim sum også. Amber har best dim sum i byen uten tvil.

YAsushi i Søndre Gate 22b har også god sushi. Litt varierende kvalitet på maten gjør at det ikke er samme høye kvalitet på de to over. Her, som flere andre steder, har man buffet. Det er en fin måte å lage sushi som man kan se før man spiser den. Ikke de samme spennende smakene som man kan finne andre steder.

Kos Bar Og Lounge i Carl Johans Gate 8 har en veldig god buffet og et flott utvalg sushi i buffeten. Møblene dette steder er noe ubehagelig som gjør det litt upraktisk å sitte her. Take away er derfor å anbefale. Prisen er god slik at dette er et av stedene man bør gå hvis man ønsker en fin balanse mellom billigere, men fortsatt godt.

Sabrura Sticks & Sushi i Olav Tryggvasons gate 28 er et annet fint innslag i sushi verdenen i byen. Den ligger i Byhaven og tilbyr god sushi til en greit pris.

Når det kommer til sushi steder i Trondheim er jo utfordringen å vite først hva man ønsker seg. Noen av stedene i byen tilbyr noe mens andre spesialiserer seg på buffet. Deretter er spørsmålet pris. Prisen styrer utvalget men også hva man ønsker å betale. De dyreste stedene gir flotte matopplevelser, men ønsker man bare å bli mett er det flere billigere opplevelser for en fornuftig pris.