Syng helgen av med en barnemikrofonI oppveksten vil barnet etter hvert bli flinkere til å snakke, og når barnet når dit det kan synges, vil en barnemikrofon være en opplagt leke å ha på barnerommet. Her kan barnet kjenne gleden ved å synge gjennom og høre hvordan han/hun høres ut. Det blir garantert en fest for barnet.

Barnemikrofoner finnes mange steder, og med et bredt utvalg kan du finne akkurat den som passer barnets ønsker. Hos Little Happy finner du mange forskjellige barnemikrofoner, og på denne måten kan du finne akkurat den barnet ditt går og drømmer om. En barnemikrofon vil være en hit for alle barn!

Hver dag er en fest med barnemikrofon
Å synge vil bare bringe glede til barnet, og når han/hun kan gjøre det med en skikkelig mikrofon, vil barnet føle seg som en ekte popstjerne som må opptre for publikum. Barn som drømmer om en dag til og med å stå på den store scenen og opptre vil absolutt elske barnemikrofonen. Barnemikrofoner er populære, men hvilket merke bør du velge når du skal skaffe deg en?

De to mest kjente merkene
Når det kommer til barnemikrofoner kan det være vanskelig å velge akkurat den barnet skal ha. Barnemikrofoner har med tiden blitt mer elektroniske og kan nå spille skikkelig med en god høyttaler og gode fasiliteter. Dette gjør også at konkurransen om markedsandeler blir vanskeligere og man må holde seg til hvis man skal holde tritt med disse merkene;

Celly
Celly er et populært merke som produserer diverse elektronikk for barn. Deres populære mikrofoner og høyttalere er laget med brukervennlighet og et barnevennlig design. Mikrofonen deres er utstyrt med en høyttaler i bunnen og bluetooth slik at den kan spille av favorittsangene dine mens den blir sunget. Dette blir en hit hos barnet. I tillegg til dette kan du også få en høyttaler med mikrofon, hvor mikrofonen kan tas av slik at det kun er en høyttaler. På den måten vil barnet også bare kunne høre musikk når det kanskje ikke er lyst til å synge lenger.

Forever Music
Forever Music har laget noen vakre og praktiske mikrofoner for barn. Her får du mikrofon med innebygd høyttaler, MP3 og Bluetooth, så det blir ingen problemer når barnet skal høre favorittsanger og rope gjennom. Denne mikrofonen kan justeres på forskjellige måter med for eksempel styrke på bass. På den måten blir det å synge sanger et helt eventyr for barnet.

En barnemikrofon vil være en god støtte for barnet
På en trist dag kan barnet godt være i dårlig humør og ikke føle seg som det store. Men så snart barnet kommer inn i rommet og ser mikrofonen, vil lysten til å synge skapes, og ved å synge sanger vil barnet komme i bedre humør.

Ved å la seg inspirere av en barnemikrofon vil barnet også utvikle seg gjennom sang. Her kan barnet lære nye ord og uttrykk som vil hjelpe i vokabularet.

Sang og musikk vil ha en positiv innvirkning på barnets sosiale ferdigheter. Dette skjer fordi musikk gjør oss glade, og ved å høre den og synge vil den ha en positiv innvirkning på barnet, noe som vil gjøre det lettere for ham/henne å være i sosiale sammenkomster.