lampemesteren

De perfekte lamper til ditt designhjem

Alle med sans for interør vet hvor viktig det er med lyssetting og lamper i boligen. Lyssetting brukes for å skape dybde og stemning i rommet, og kan virkelig gjøre hele romfølelsen til noe helt annet enn hvis lampene ikke er til stede. Lys brukes for å lyse opp mørke steder slik at man kan se, og i Norge er det spesielt viktig med gode lys, fordi det er såpass mye mørketid under vinterhalvåret.

Man kan gjøre klokt i å velge lamper av god kvalitet. Derfor legger vi hos Lampemesteren en ære i å hjelpe kundene våre med anskaffelsen av lamper i absolutt toppklasse. Lamper fra blant annet Flos, Foscarini, Pandul og LightYears kan vare i flere generasjoner, og kan tilmed gå i arv, fordi de både er unike og verdifulle. De er også velegnede gaver til spesielle anledninger, som for eksempel bryllup. De fleste kjenner til merkene, eller har sett noen av lampene tidligere, ettersom de er utrolig populære i mange hjem. Klikk her for å kjøpe.

Mange av de modellene vi fører, er verdenskjente for sitt unike design. Lampene er tidløse og klassiske, samtidig som de fremstår som svært moderne. Kjente designere som Ferruccio Laviani, Cecilie Manz og Christian Flindt har nemlig lagt alle kreftene i for at lampene skal passe inn overalt og til alle tider. Derfor er lampene våre designet og produsert slik de er. Materiale og teknologien er laget for å kunne vare i mange år.

Lampemesterens brede sortiment

Lampene fra Lampemesterens brede sortiment vil kunne passe inn i ethvert hjem, og vil være et perfekt tilskudd til din designsamling dersom du er opptatt av interiør. Ditt hjem blir ikke komplett uten en stilfull designlampe til å lyse opp hverdagen. Det skal sies at prisen på noen av lampene kan være litt stiv, men man får så mye igjen for å investere i en ekte designlampe, både i form av glede og kvalitet.

Lampene kommer i ulike størrelser og til ulike formål. Lampemesterens modeller fra forskjellige toppdesignere finnes i både bordlamper, taklamper, stålamper og vegglamper. De vil passe inn i ethvert rom, og man kan også få tak i vegglamper til over sengen dersom man ønsker det. Å investere i slike designskatter vil altså være en god idé.

Enten du ønsker deg ny lampe til over spisebordet eller en ny bordlampe til stuen, vil du finne det du trenger og vil ha hos Lampemesteren. Kvaliteten og designet er verdt hver eneste krone man legger i et slikt kjøp, og ethvert hjerte som brenner for design må ha en original designlampe i sitt hjem.