Xsmoke

Bestilling av E-sigarettene er trygt og billig

Er man norsk statsborger, så får man ikke handlet E-sigaretter med nikotin over disk. Det er mer et spørsmål om treghet i systemer, enn at det ikke er lovlig. For alle kan bestille seg Xsmoke sigaretter fra hjemmesiden og bruke dem med god samvittighet. Det er både trygt å bestille via nettsiden som bruker krypterte metoder fra anerkjente selskaper. Samtidig er all frakt på kjøp over 299 kroner gratis, noe som medfører at alle tilbuds-pakker og måneds-pakker vil sendes til deg gratis. Derfor er det snakk om ytterligere besparelser for dem som går over til Xsmoke E-sigaretter.

De er nemlig mye billigere enn ordinære sigaretter, og dersom man har et daglig forbruk som tilsvarer 40 vanlige røyk, vil man ha en besparelse på over 13 000 kroner årlig.

For nybegynnere er det enkelt

Selv for nybegynnere er det enkelt å ta i bruk dette systemet, fordi på nettsiden finner man video-snutter som er forklarende og viser hvordan man bruker dem. Det er også en flott oversikt over de ulike produktene, slik at man velger ut akkurat den E-sigaretten som passer best. Med disse forklarende oversiktene finner man fort ut hvordan sigaretten monteres og hvordan man fyller på refill-kapselen. Lading av batteriet er en enkel sak med UBS-utgang for lading. Når man registrerer en konto kan man selv velge hvordan man vil betale, og varene sendes fortløpende fordi selskapet har en effektiv og sofistikert intern-logistikk.

Sparer økonomi og helse

Med Xsmoke har man bare påvirkning fra nikotinet, og ikke de tusenvis av giftige kjemikaler som en ordinær sigarett inneholder. Når disse giftige stoffene virker på lunger og miljø vil både en selv og andre ta skade av det. Men med E-sigarettene er situasjonen en helt annen. Kroppen vil føle et beroligende behag, mens miljøet og menneskene rundt kun vil bli påvirket av vanlig vanndamp. Det er fordi E-sigaretten er bygd opp slik at det er kun væsken fra påfylls-kapselen som blåses ut, og den inneholder kun vann.

Snart finner man ut at dette er veien å gå, og kanskje ser man muligheter man aldri før hadde sett for seg. Ekstra fritid som resultat av bedre økonomi, mer mobilitet og overskudd som resultat av bedret helse, og solfylte dager som et resultat av en bedre samvittighet.

Det er noe de faste kundene kan rapportere om. Et bedret liv etter å ha godt over til E-sigarettene, fantastisk kundeservice med rask respons og hyggelige ansatte.