Frost kjole

Frost kjolene har lekre farger

Mange små prinsesser drømmer om å se ut som en Disneyprinsesse og med en ekte Frost kjole er dette nå mulig på en enkel måte for alle. Frost kjolene har lekre farger og tåler mange gangers bruk slik at den kan brukes under flere anledninger. Kjolene er naturligvis basert på filmens karakterer og vil kunne få en hvilken som helst liten prinsesse til å føle seg som en skikkelig Disneyprinsesse eller dronning.

Om filmen Frost

Frost er en animert Disneymusical film som ble sluppet i November 2013. Det er en sukkersøt eventyrfilm som er løst basert på H.C Andersens eventyr ”Snedronningen”. Den ble kjapt en klassiker og en av de mest populære Disneyfilmene produsert. Frost har vunnet både Golden Globe og Oscar priser, blant annet for beste sang med ”La den gå”. Filmen heter Frozen orginalt men ettersom den er fullstendig dubbet til Norsk hvor all tale og musikk er oversatt så heter den enkelt og greit Frost på Norsk.

Filmen handler om prinsessen Anna som legger ut på en eventyrisk reise sammen med en underholdende snømann som heter Olaf, et energisk reinsdyr med navn Sven og en issager som heter Kristoff. Årsaken til reisen er at snødronningen Elsa har vært uheldig med sine magiske evner og gjort det slik at de lever i en evig vinter. Reisefølget må gjennom forskjellige utfordringer på sin reise for å finne snødronningen som de håper at vil kunne gjøre det slik at sommeren kommer tilbake. Filmen er naturligvis aller mest populær blant jentene men hele familien vil kunne kose seg med denne animerte musicalen som altså er produsert av Walt Disney Animation Studios.

Enkel handel med nettbutikken

Alle Frost artiklene og andre produkter som er tilgjengelige i nettbutikken Dreamkids.no kan man handle enkelt og sikkert og hurtig få hjem til seg via posten. Produktene legger man enkelt og greit i en virtuell handlevogn. Når man ønsker å betale følger man steg for steg betaling hvor man velger betalingsmetode og fyller inn leveringsadresse og personalia. Den mest populære betalingsmetoden er vanlig kredittkortbruk, og transaksjonen og dine økonomiske opplysninger blir trygt og sikkert ivaretatt gjennom krypteringsløsninger av bankstandard slik at man ikke behøver å bekymre seg for noe. Etter gjennomført betaling vil man motta en e post med en ordebekreftelse slik at man kan sjekke at alt er korrekt og produktene man har bestillt kommer rett hjem i posten. Ettersom de fleste varene befinner seg på lager i Norge tar dette vanligvis kun noen få virkedager.

Andre Frost produkter

Det er mange forskjellige populære Frost produkter til salgs. Mest populært utenom kjoler og andre klær er kanskje Frost sengetøy. Det er utrolig populært blant små dronninger og legge seg til å sove i ekte dronning sengetøy. Motivene er fargerike og med lekre motiv fra filmen og det er ikke uten grunn at sengesettene er så godt likt. Andre produkter tilgjengelige er også andre filmeffekter som forskjellige kostymeartikler og liknende. Klærne som er tilgjengelig er klær som kan brukes til både hverdag og festligere anledninger.