PH lamper

Kan få herlig inspirasjon til nye lamper

Etter mange år med de samme møblene og stygge interiøret, hender det seg at man får nok. Alt skal skiftes ut, og hjemmet skal bli som nytt, med stilige løsninger og moderne uttrykk. Det er godt å bare få hevet alt ut i en stor container og begynne på nytt, med nye ideer og tanker. For kanskje har man sett seg ut den rette sofaen, de majestetiske skapene og det stilige kjøkkenet. Nå er tiden for å friske opp hjemmet. Men kanskje har man ikke tenkt særlig over belysningen. For alle rom trenger lamper, enten det er på vegg, tak eller gulv. Det er da Lampemesteren.no er kjekk å ha. De vet akkurat hva man trenger for at hjemmet skal få en moderne, stilig look.

En forhandler som ikke selger hva som helst

For Lampemesteren.no tar sitt fag på ytterste alvor. Her er det bare et håndfull merker og designere som får innpass. Her får man alt fra tradisjonelle uttrykk, til futuristiske og surrealistiske lamper av høy kvalitet og med stempel som designer-produkt. For de er de utrolig dyktige designerne som er grunnlaget for merkene og de fantastiske kreasjonene som blir til designer-lamper i verdensklasse. Man kan se for seg alt fra enkle former i nøytrale farger, til noe man aldri har sett før. I tillegg har designerne sitt eget uttrykk, og dermed kan man ofte kjenne igjen en lampe av de forskjellige kunstnerne. Det er stilig å kunne kle rommet med en designer-lampe som bare noen få har, eller hele stueveggen med små nette vegg-lamper. Alle muligheter er til stede for å skape nytt liv i den gamle og utslitte boligen.

Når man vet nøyaktig hvilke man skal skaffe seg, kan man begynne å se for seg stue, kjøkken, bad og soverom, gang og korridor. For hele huset skal vel fikses opp nå, og da er det smart å ha full oversikt.

Når møblene er på plass og veggene malt i de deiligste vanilje-søte farger, kan man gå i gang med tak-lamper, vegg-lamper og det som hører til.

Til slutt har man et nyoppusset hjem som hele familien skal trives i. Om noen av ideene har gått litt for langt, kan man bare unnskylde seg med at det var kjøpmannens idee, selv om man innerst inne visste godt at det var akkurat den kunster-lampen der som skulle henge der.

For forhandleren vet hva han gjør, og det vet nok de som skal pusse opp hjemmet sitt også.