Postkasser

Postkasser må man ha

Selv om dagens samfunn benytter mer og mer online kommunikasjon via e-post og intranett, er det ikke alle som er klare for den store omstillingen. Ikke postvesenet selv har gitt opp det harde realiteten. Brevpost er redusert så kraftig over en tidsperiode på en del år. Dette som et ledd i det papirløse samfunnet som er en prosess som ble startet for å redusere den globale påvirkningen vi mennesker har på jorden og naturen.

Men post er likevel en del av hverdagen til folk flest den dag i dag. For det meste sendes det ut enorme mengder reklame via posten. Samtidig er det fortsatt folk som har bestilt varer som går inn i en konvolutt, enten det er et abonnement på et magasin eller en vare bestilt på nett. Noen sender også brev til familie, venner og bekjente, spesielt i disse juletider.  Da sender man julekort og brev i store mengder, og en god del av pakkeposten går fortsatt via postens egne kanaler.

Så for å motta denne posten, må man ha en postkasse.

Når postmannen kommer for å fylle opp postkassen din, så er du på jobb

De fleste er fortsatt på arbeid, henter barn i barnehage og skole eller er ute å handler. Det er derfor nødvendig for postmannen at han har et system for levering slik at utleveringen skjer raskt og presist. Derfor har man en postkasse med sitt navn og nummer på utenfor slik at leveringen går enkelt og greit. Postkassene er som oftest grønne, men du finner dem i alle mulige farger og fasonger. Det som kanskje er felles for dem er at de står oppført på et stativ, et postkassestativ. Alle har en luke eller et lokk som kan åpnes. Derfor er man ikke beskyttet mot tyveri, men det har ikke vært vanlig med en slik type kriminalitet i stor grad.

Et hjem og utenfor et postkassestativ

For deg som er opptatt av fine omgivelser både innendørs men også utendørs, har også et syn på hvordan postkassen din er. Er den bulkete og med falmende farger, går du til innkjøp av en ny. Det kan du gjøre hos Bauhaus. De har mange postkasser i ulike farger og fasonger. De har flotte priser, og er du allerede totalkunde, vil du opparbeide deg rabatter selv på små kjøp som dette. Er dere mange i nabolaget som begynner å bli leie av de gamle, slitte postkassene, ja da kan du fremlegge for dem de flotte postkassene fra Bauhaus. Kjøp inn postkasser til hele nabolaget, og gjør en flott dugnadsdag ut av byggingen av det nye postkassestativet. Til noen flotte priser med bytte og angrerett på kan du finne fram til akkurat den postkassen som måtte passe dine omgivelser, står i stil med de andre postkassene eller andre vurderinger som du har gjort. Nå har du alt du trenger for å finne postkassen du trenger for å motta dine brev og aviser, dokumenter og reklame. Bauhaus har det du trenger, når du trenger det – klikk her.