Datamaskiner

Tilgjengelig for alle

Det å gå til anskaffelse av en datamaskin kan gjerne være en svært omstendelig prosess. Særlig for den som vet lite om PCer og PC-bruk fra før. Det at det er lurt å vite noe om størrelse, vite litt om hva den skal brukes til og det at det er lurt å vite litt om hvor mye plass den må ha. Alt dette slipper kunden å sette seg inn i hos Duka.

Å anskaffe seg en ny maskin kan være komplisert, men med rett hjelp og informasjon vil det gå som en lek. Duka er rett sted for deg å lete. Her er det et utvalg av brukervennlige computere, bærbare datamaskiner på dukapc.no som er lette å ta med, og også et utvalg alt-i-ett-maskiner som er stasjonære. Hvilket betyr at maskinen står koblet opp på et sted og som gjør det enkelt å være på nett. Dette er datamaskiner som er enkle i bruk og som alle kan betjene og mestre for å få en digital frihet og trygghet som alle fortjener.

Dukaløsningen kan fås gjennom å kontakte Duka direkte på telefon eller på en demodag. På telefon har Duka en svært så godt opparbeidet serviceordning som er tilgjengelig for å kunne hjelpe til med å finne gode løsninger, slik at kundene kommer seg på nett på en god og trygg måte og slik at kundene opplever mestring allerede fra det aller første tastetrykket. Slik legger Duka terskelen for anskaffelse av en ny PC lavere og med god hjelp så blir dette noe som alle kan tilegne seg. Uansett kjennskapsnivå og mestringsnivå fra tidligere.

I tillegg til bærbare og stasjonære datamaskiner, så forsyner Duka kundene med nettbrett og mobilt internett. Her er det bare å kontakte serviceordningen for å finne den aller beste løsningen. Både datamaskinene, nettbrettene og det mobile internettet er oppe og går så snart produktene er kommet i hus og koblet til. Her kan også serviceordningen kontaktes for gode råd under oppkoblingen, men stort sett er det hele veldig enkelt og selvforklarende. Det skal være enkelt å kontakte Duka, terskelen skal være lav og mestringen skal nås lett gjennom produktene til Duka. Duka har også et ønske om å være best mulig tilgjengelig gjennom serviceordningen for de som trenger det, for å hjelpe sine kunder på alle mulige måter. Bare slik kan Duka nå sitt mål om tilgjengelighet for alle.